DESPRE NOI

Brainy Kids club Otopeni

Am înființat grădinița și creșa Brainy Kids Club, în Otopeni, în 2018 din pasiunea pentru educație, care ne-a ghidat pe parcursul a 18 ani de experiență didactică în învățământul preșcolar și școlar .

Considerăm că educația deține un rol promordial în formarea caracterelor viitorilor adulți, în deprinderea unor aptitudini necesare confruntării cu succes a realităților și exigențelor societății în care trăim. Un copil pe deplin fortificat la nivel emoțional și afectiv, armonios dezvoltat într-un mediu prietenos, care să-și potențeze valențele creative prin activități diversificate și care, de asemenea, dobândește abilități practice extrem de necesare, este un copil de care orice părinte poate fi mândru și, totodată un mare câștig pentru societate. Pe aceste principii, enumerate mai sus, se ghidează și conceptul nostru educațional, care crede cu tărie în exploatarea potențialităților și abilităților fiecărui copil, luat la nivel individual

Contactează-ne !

Pareri grdinita otopeni
gradinita cresa Otopeni concept

Conceptul si valorile Brainy Kids Club

 Coroborat cu îngrijirea atentă a celor mici, asigurarea securității și siguranței depline a copiilor, o alimentație sănătoasă, bazată pe nevoile nutritive specifice vârstei și asigurarea asistenței medicale profilactice, conceptul nostru educațional este liantul integrator al calității serviciilor educaționale oferite de grădinița și creșa Brainy Kids Club din Otopeni.

Valorile și principiile dominante în care cred și după care se ghidează educatorii și ingrijitorii nostri sunt: responsabilitatea, cooperarea, generozitatea, munca în echipă, încrederea şi respectul faţă de copil şi familia acestuia, devotamentul și empatia.

Sub deviza „Din pasiune pentru educație”, grădinița și creșa Brainy Kids Club din Otopeni îşi propune să fie în permanență un loc minunat în care copiii să beneficieze de o pregătire de calitate, necesară abordării provocărilor din mediul social și școlar.

.

Contactează-ne !

Locatie

Amplasată pe Str. I. G. Duca nr 37B, Otopeni, grădinița și creșa Brainy Kids Club dispune de o locație elegantă și modern dotată, pe 2 niveluri, care cuprind 5 săli pentru activități (creșă și grădiniță), 1 bucătărie utilată modern, 1 sală servire masă, 4 băi, și  1 birou administrativ. De asemenea, Brainy Kids Club dispune de o terasă exterioară, un foișor, și un spațiu generos de joacă, amenajat în exterior.

VEZI GALERIE FOTO LOCAȚIE

gradinita_cresa_Otopeni_2222